Μακρίσια

Μακρίσια

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κάτοικοι απέκλεισαν εκ νέου τις «Λίμνες» - Αναβλήθηκε το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Πύργου (VIDEO)

Νεότερη ενημέρωση 13/11, 13:45
Απέκλεισαν εκ νέου οι κάτοικοι των Μακρισίων, της Αλφειούσας και του Φλόκα την είσοδο της χωματερής στις «Λίμνες». Από νωρίς το πρωί δεν επέτρεψαν στα απορριματοφόρα να εναποθέσουν σκουπίδια, στεκόμενοι μπροστά στην είσοδο.
Μέσα στη χωματερή βρίσκεται εκσκαφέας για την ταφή των απορριμμάτων.

Παράλληλα, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για σήμερα δημοτικό συμβούλιο Πύργου και ορίστηκε ευρεία σύσκεψη για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Από την πλευρά της Αστυνομίας δεν υπήρξε νέα επιχείρηση αποκλεισμού των δρόμων πέριξ της χωματερής για να μπουν ανεμπόδιστα τα απορριμματοφόρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πόλη του Πύργου δεν μαζεύτηκε παρά ελάχιστος όγκος απορριμμάτων (μόνο σε ορισμένα σημεία των οδών 282 Οκτωβρίου και Μανωλοπούλου).
--------------------------
Με τη συνδρομή διμοιρίας των ΜΑΤ που έφτασαν από την Αχαΐα, άνοιξαν οι «Λίμνες» νωρίς το πρωί της Τρίτης και κατάφεραν τα απορριμματοφόρα να αδειάσουν τα σκουπίδια τους στο ΧΑΔΑ της περιοχής, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που βρήκαν, μόλις προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο.

Η παρουσία των ΜΑΤ έφερε προ εκπλήξεως τους κατοίκους των Μακρισίων και της Αλφειούσας, αφού κανείς δεν είχε πρόσβαση ούτε από την πλευρά των Μακρισίων ούτε από την πλευρά της Αλφειούσας, με αποτέλεσμα ο κόσμος να παραμείνει συγκεντρωμένος στην είσοδο της χωματερής κοντά στο φράγμα του Αλφειού και προς την έξοδο για Εθνική Οδό Τριπόλεως – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Φλόκα.
Δείτε το σχετικό video της Ολυμπιακής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου