Μακρίσια

Μακρίσια

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΜΝΕΣ-ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΜΑΚΡΙΣΙΑ ΗΛΕΙΑΣ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ-ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Η υγεία και η ασφαλής και ποιοτική διαβίωση δεν είναι θέμα μόνο ενός ατόμου. Όλοι μας έχουμε το αναφαίρετο δικαίωμα να ζούμε με αξιοπρέπεια και την υποχρέωση να διαφυλάσσουμε το κοινό καλό και την υγεία του συνανθρώπου μας. Σας καλούμε όλους να προσφέρετε μαζί με εμάς και να πλαισιώσετε οικονομικά αυτή την προσπάθεια προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας με ότι μπορεί να διαθέσει ο καθένας μας στην προσπάθεια για την διάσωση του Αλφειού ποταμού. Με μια απλή πράξη, μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε στο να διατηρηθεί αναλλοίωτη αυτή η όμορφη περιοχή.
Είναι στο χέρι όλων μας να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον τόπο για τον οποίο είμαστε περήφανοι καθαρό.
Ελάτε να γίνουμε όλοι μας ένα αρραγές μέτωπο ενάντια στην κακοδιαχείριση και την καταστροφή της φυσικής ομορφιάς και κληρονομίας μας.
Η βοήθειά σας είναι σημαντική. Η στήριξη σας θα είναι καθοριστική.
Για τις οικονομικές προσφορές σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους παρακάτω αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών:
Λογαριασμός Ελλάδας
Τράπεζα Πειραιώς : GR4601725310
Λογαριασμός Εξωτερικού
GR4601725310005531063416529
(Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο 6946142461 και στο Facebook πατώντας εδώ )

3 σχόλια:

  1. Afoy ola teliosan stis limnes ti ta theletai ta leuta gia arnakia kai kaloperasi; re ante koroidepsete kanena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστη - αναγνώστρια μπορεί ο αγώνας στις "Λίμνες" να εχει σχεδόν τελειώσει και να ειναι οι κάτοικοι νικητές, αλλά να ξέρετε εκκρεμούν παρά πολλές πληρωμές (δικηγόροι κτλπ) απο πίσω και τα χρήματα τα χρειάζονται γιαυτον τον λόγο και οχι για "καλοπέραση". Το κλίμα γλεντιού που επικρατεί στις "λίμνες" γίνετε με τις δωρεές του κόσμου και μονο. Ευχαριστώ πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοτσοποδη Βασιλικη30 Νοεμβρίου 2013 στις 6:49 μ.μ.

    Θα είμαι ευγενική και θα σου πω αγαπητέ αναγνώστη, θα έπρεπε πρώτα τα να μάθεις για τα αρνιά και τα κοντοσούβλια και μετά να σχολιάσεις αν και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σου εξηγούμε λόγω του 'οτι δεν έχεις καν το θάρρος να κάνεις τα κακοπροαίρετα και ανεύθυνα σχόλια σου με το ονομά σου ώστε να ξέρουμε σε ποιόν κακόβουλο ή σε ποιό τσιράκι απαντάμε. Τώρα εμείς σαν χωριό και σαν ομάδα ατόμων που αγωνιζόμαστε για ένα κοινοφελή σκοπό θα συνεχίσουμε να ψήνουμε τ αρνιά μας και τα κοντοσούβλια μας ισως και τις γουρνοπούλες μας και να εισαι σίγουρος/η ότι ο κόσμος που μας βοηθάει ξέρει πολύ καλα αν τα λεφτά του πηγαίνουν για την καλοπέραση ή εκεί που πρέπει.Για οτιδήποτε αλλο δεν κρυφτήκαμε αντίθετα με εσένα εκεί ειμαστε έλα να μας τα πείς από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή