Μακρίσια

Μακρίσια

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αρχ. Ολυμπία: Ζήτησαν ενημέρωση για τις "Λίμνες"

Κάτοικοι και φορείς στο Δημαρχείο

Ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των σκουπιδιών στις «Λίμνες» παρείχαν μέλη της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας καθώς και κάτοικοι της περιοχής, στον εμπορικό και επαγγελματικό κόσμο αλλά και κατοίκους της Αρχαίας Ολυμπίας, σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Η πρόεδρος της Περιβαλλοντικής Δράσης Πηνελόπη Γαλανοπούλου, το μέλος του συλλόγου Χριστίνα Αντωνοπούλου, ο κάτοικος Μακρισίως Φώτης Γριβάκης, ο πρώην αντινομάρχης Ηλείας Τάκης Αντωνόπουλος και ο κάτοικος Αρχ. Ολυμπίας Σπύρος Καραχάλιος βρέθηκαν στο πάνελ για να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για τα όσα συμβαίνουν.

Τα μέλη της Περιβαλλοντικής Δράσης αναφέρθηκαν στα όσα προηγήθηκαν στη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ κατοίκων και δημάρχων, στην αθέτηση όπως είπαν τις αρχικής στάσης του δημάρχου Πύργου, στα όσα ακολούθησαν και όσα έπονται από τη στιγμή που σήμερα εκδικάζεται αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι διαμαρτυρόμενοι στις «Λίμνες».

Ο κ. Αντωνόπουλος από την πλευρά του παρουσίασε τη λύση της «Τριανταφυλλιάς» που έχει προταθεί και ο κ. Γριβάκης μίλησε για το πρόβλημα στις «Λίμνες» ως ο ιδιοκτήτης του άμεσα γειτνιάζοντος αγροκτήματος στην χωματερή. Οι παρόντες απηύθυναν ερωτήσεις για τα ζητήματα αυτά για να ενημερωθούν περαιτέρω με λεπτομέρειες.
Γ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου