Μακρίσια

Μακρίσια

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ

Από την ημέρα που οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στις Λίμνες του Αλφειού στην Ηλεία εντάθηκαν,  οι οθόνες στα κινητά τους τηλέφωνα  άρχισαν να ανάβουν μέσα στη νύχτα χωρίς να τα αγγίζουν . Οι συνομιλίες διακόπτονται ξαφνικά , οι συσκευές τους νεκρώνουν ανεξήγητα , οι συνομιλίες τους ακούγονται με αντίλαλο και ο ήχος της κλήσης ακούγεται διπλός λες και το τηλέφωνό τους είναι συνδεμένο με άλλη γραμμή…
Στο περιοδικό της ανεξάρτητης δημοσιογραφικής έρευνας  HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 21.11.2013,  αποκαλύπτεται η παρουσία  ενός σκοτεινούπαρακρατικού μηχανισμού που πολύ πιθανόν έδρασε στην περιοχή με άγνωστα κίνητρα.  Εκεί όπου οι κάτοικοι αγωνίζονται σθεναρά για να αποτρέψουν την οικολογική καταστροφή και να διαφυλάξουν την δημόσια υγεία.
Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού HOT DOC , περιγράφονται συγκλονιστικές επώνυμες μαρτυρίες απλών πολιτών , δικηγόρων, μελών περιβαλλοντικών οργανώσεων και κομματικών στελεχών της Αριστεράς που κάνουν ευθέως λόγο για σκοτεινούς παρακρατικούς  μηχανισμούς  ,  παρακολουθήσεις , τρομοκρατία και πιθανές καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου