Μακρίσια

Μακρίσια

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της Περιβαλλοντικής Δράσης Ηλείας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

       H Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας ευχαριστεί την Ανεξάρτητη Αρχή του Συνηγόρου του Πολίτη στα  πρόσωπα του Βοηθού Συνηγόρου κ. Ιωάννη Σαγιά και των ειδικών επιστημόνων κ. Αικατερίνης Φλιάτουρα και Δάφνης Φιλιππάκη, οι οποίοι με υπευθυνότητα και  αμεσότητα κατέθεσαν τη νομική και επιστημονική τους γνώση διερευνώντας σε βάθος το αίτημά μας από 15.10.2013 που αφορά στην υπόθεση με αντικείμενο τη διαχείριση απορριμμάτων Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας, Ανδρίτσαινας- Κρεστένων,  α. Εγκατάσταση Δεματοποιητή  β. ΧΑΔΑ στη θέση “ Λίμνες ”.
       Η τεκμηριωμένη γνωμοδότηση του Συνηγόρου με το υπ. αριθ. 173871/45722/2013, 05.11.2013 έγγραφό του αποτέλεσε αφορμή για την άμεση διενέργεια αυτοψίας του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος οι οποίοι επελήφθησαν έγκαιρα της κρισιμότητας της υφιστάμενης κατάστασης ως προς την τεκμηρίωση των ευρημάτων στη θέση “Λίμνες” πλησίον του Αλφειού ποταμού.
      Η Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας εκτιμά το αμερόληπτο και εξαίρετο  έργο του Συνηγόρου του Πολίτη  ο οποίος ενεργεί αποτελεσματικά στις περιπτώσεις όπου βάλλεται το Δίκαιο των πολιτών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                                 
                                    Η Πρόεδρος                                                      Η γραμματέας 
Γαλανοπούλου Πηνελόπη                                           Αστερή Νικολία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου