Μακρίσια

Μακρίσια

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή για τα ασφαλιστικά μέτρα στις Λίμνες! - Με μηνύσεις «αντεπιτίθενται» οι κάτοικοι απαγορεύοντας την είσοδο των απορριμματοφόρων (νεότερο)

Νεότερο 14:35 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrisnews.com, οι κάτοικοι κατέθεσαν μήνυση για υποβάθμιση περιβάλλοντος.

Nεότερο 14:15
 Στην «αντεπίθεση» περνούν οι κάτοικοι της περιοχής των Μακρισίων, αφού απειλούν με μηνύσεις τους οδηγούς των απορριμματοφόρων για υποβάθμιση περιβάλλοντος.
Οι οδηγοί πριν από λίγο αποχώρησαν από το σημείο, ενώ ένα απορριμματοφόρο που προσπάθησε να μπει στον χώρο απετράπη από τους κατοίκους...


Απορρίφθηκε η αίτηση των κατοίκων για προσωρινή διαταγή, ώστε να απαγορευθούν οποιεσδήποτε εργασίες εναπόθεσης απορριμμάτων με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε μορφή καθώς και να παύσει η λειτουργία τόσο του ενεργού ΧΑΔΑ όσο και του ΧΑΔΑ με το σύστημα της δεματοποίησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.com, οι κάτοικοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις Λίμνες και να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση δεματοποιητή. Η δίκη για τα ασφαλιστικά μέτρα θα διεξαχθεί στις 27 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου