Μακρίσια

Μακρίσια

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πύργος: Δεν πήγαν όλοι οι βουλευτές στην κλειστή σύσκεψη για τα σκουπίδια

"Εργαζόμαστε όλοι για την εξεύρεση λύσης" δήλβωσε ο δήμαρχος Πύργου

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, η επέιγουσα σύσκεψη που είχε προκαλέσει ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος με στόχο την άρση του αδιεξόδου για τα απορρίμματα και στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Ηλείας Γιώργος Κοντογάννης, Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη και Γιάννης Κουτσούκος, ο αντιπεριφερειάρχηςΗλείας Χαράλαμπος Καφύρας, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Γιάννης Λυμπέρης, οι δήμαρχοι Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζάς και Ανδρίταινας-Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πύργου Στάθης Καννής και οι αντιδήμαρχοι Πύργου Βασίλης Παναγόπουλος, Γιάννης Αργυρόπουλος, Λάμπης Αριστειδόπουλος και Κώστας Μποσμής.

Κατά τη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση για το αδιέξοδο που έχει προκύψει καθώς και για τον γενικό σχεδιασμό των δήμων του ν. Ηλείας σχετικά την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων με την κατασκευή ΧΥΤΥ και εργοστασίου ενεργειακής αξιοποίησης. Ακολούθησε ένας γόνιμος και ειλικρινής διάλογος από όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις, αλλά και διατύπωσαν τη βούλησή τους για άμεση άρση του αδιεξόδου.

Βγαίνοντας από τη σύσκεψη ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος έκανε μια σύντομη δήλωση στην οποία ανέφερε ότι «αυτό που αποκόμισα από τον διάλογο είναι ότι με την προσπάθεια και τη βοήθεια όλων μπορεί να βρεθεί άμεση λύση στο σημερινό πρόβλημα. Εργαζόμαστε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση».ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου