Μακρίσια

Μακρίσια

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ένταση στα Δικαστήρια για τον 38χρονο συλληφθέντα των "Λιμνών" - Αφέθηκε ελεύθερος


Αψιμαχίες μεταξύ πολιτών και αστυνομικών κατά την μεταγωγή του

Κλίμα έντασης επικράτησε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, κατά την ώρα της μεταγωγής του 38χρονου που συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος, για την συμμετοχή του στην κατάλυηψη της χωματερής στις "Λίμνες".
Κάτοικοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων, κομμάτων μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ ήταν συγκεντρωμένα και φώναζαν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. 
Την ώρα που έφτασε το περιπολικό με τον 38χρονο, πολλοί θέλησαν να του σφίξουν το χέρι, μα κυρίως ο πατέρας και η μητέρα του. Εκεί κάπου ξεκίνησε η ένταση η οποία κόπασε περίπου δέκα λεπτά αργότερα.
Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη μαζί με αρκετούς ανώτερους αξιωματικούς της Α.Δ. Ηλείας. Έως αυτή την ώρα καταθέτουν για την υπόθεση στην Ανακρίτρια, ο 38χρονος και αρκετοί μάρτυρες απο τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, της πολιτικής, του Τύπου και κάτοικοι.

Νεότερη ενημέρωση 16:03
Ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο ή εγγύηση, αφέθηκε μετά την κατάθεσή του στην Ανακρίτρια ο 38χρονος Χρήστος Βλάχος που κατηγορήθηκε ουσιαστικά για την συμμετοχή του στην κατάληψη των Λιμνών... σε βαθμό κακουργήματος (παρεμπόδιση λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης). 
Πρόκειται για μια νίκη των κατοίκων στον πόλεμο των σκουπιδιών απέναντι στους δημάρχους που κατέθεσαν μήνυση κατά παντώς υπευθύνου. Να υπενθιμήσουμε πως την Παρασκευή εκδικάζεται η υπόθεση των τριών πρώτων συλληφθέντων, ενώ να σημειώσουμε πως κατατέθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητήθηκε προσωρινή διαταγή παύσης κάθε είδους εργασιών στις "Λίμνες".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου