Μακρίσια

Μακρίσια

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ) Οι "Λίμνες" μεταφέρθηκαν στον Πύργο - Χαμός στη σύσκεψη για τα απορρίμματα

Με μεγάλη ένταση ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά η σύσκεψη με τις δημοτικές παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς της πόλης, μετά το αδιέξοδο που έχει προκύψει με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλοί κάτοικοι, όπου διαμαρτύρονται για την τοποθέτηση σκουπιδιών στην περιοχή "Λίμνες".

Αρκετή ώρα πριν την έναρξη της σύσκεψης διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι, έξω απο το Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, φώναζαν συνθήματα εναντίον της Δημοτικής Αρχής Πύργου.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος στην αρχή της σύσκεψης πραγματοποίησε ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται οτι αυτά τα έχουν ακούσει πολλές φορές...

* Υπενθυμίζεται ότι, αναβλήθηκαν οι χθεσινές προγραμματισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου (ειδική με θέμα την ψήφιση του προϋπολογισμού - ΟΠΔ 2014 και τακτική συνεδρίαση) προκειμένου να πραγματοποιηθεί, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου, ευρεία σύσκεψη, σήμερα το απόγευμα με τις δημοτικές παρατάξεις, τα πολιτικά κόμματα και τους φορείς της πόλης, μετά το αδιέξοδο που έχει προκύψει με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Η πρόσκληση είχε σταλεί στις Δημοτικές Παρατάξεις, στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, το Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας, την Εθνική Δράση Ηλείας, εκπροσώπους των κομμάτων, την ΕΛΜΕ Ηλείας, το ΕΒΕ Ηλείας, τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου, την ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας, το Εργατικό Κέντρο Πύργου, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο, το Οικονομικό Επιμελητήριο, το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων, το Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών, το Σύλλογο ΕΒΕ, το ΤΕΕ και το Φαρμακευτικό Σύλλογο Ηλείας.iliaoikonomia.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου