Μακρίσια

Μακρίσια

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ "ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ"

Σήμερα Σάββατο 13/9/2014 πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά ποδοσφαίρου "ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ" στο Γήπεδο Μακρισίων. Το τουρνουά που διοργανώνει ο Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ με τη συμμετοχή και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΛΛΙΚΩΜΟΥ, της ΑΛΦΕΙΟΝΙΣ ΑΛΦΕΙΟΥΣΑΣ και του Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ, πραγματοποιείται στην μνήμη του άτυχου εποχιακού δασοπυροσβέστη Ανδρέα Τζούμα, που χάθηκε στην «μαρτυρική» Αρτέμιδα τον Αύγουστο του 2007.
Ο Ανδρέας Τζούμας υπήρξε για πολλά χρονιά ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Μακρισίων ξεχωρίζοντας τόσο για την αγωνιστικότητα του, όσο και για το ήθος του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Έφυγε πρόωρα από κοντά μας, πέφτοντας στο καθήκον, αφήνοντας πίσω του τη γυναίκα του και τα δυο του μικρά παιδιά, τον Βασίλη και την Αντωνιέλα. Για να τιμηθεί η μνήμη του, διοργανώνεται εδώ και 8 χρόνια τέτοια περίοδο το συγκεκριμένο τουρνουά, αρχικά από τον Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ και τα τελευταία χρόνια από τον Α.Ο. ΜΑΚΡΙΣΙΩΝ. 

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ καλεί τους φίλους της ομάδας μας και γενικά τους φίλους του ποδοσφαίρου να δώσουν το παρόν στο σημερινό αθλητικό γεγονός, που έχει γίνει θεσμός πλέον για την περιοχή μας, προκειμένου να απολαύσουν τα ενδιαφέροντα ματς που θα πραγματοποιηθούν και πάνω από όλα να τιμήσουν την μνήμη του ΑΝΔΡΕΑ ΤΖΟΥΜΑ. 
Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 45΄και θα ξεκινήσουν στις 4.30 μ. μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου