Μακρίσια

Μακρίσια

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καταρράκωση των θεσμών από τον σημερινό Δήμαρχο κ. Μπαλιούκο

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Γεώργιος Ν. Χατζόπουλος , υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε το Δήμο μας» του οποίου επικεφαλής είναι η Δικηγόρος κ. Αθανασία Κουσκουρή, με καταγγελία του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της σημερινής Δημοτικής Αρχής του κ. Μπαλιούκου, προς τους θεσμούς, και μάλιστα του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συγκάλεσαν να συνεδριάσει στο Δημοτικό κατάστημα και τελικά πραγματοποίησαν τη συνεδρίαση σε ιδιωτικό χώρο για λόγους που διερευνώνται.
Το γεγονός είναι μεγάλης σημασίας γιατί δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει γενικότερα η παρούσα Δημοτική Αρχή τα θέματα του Δήμου.
Όπως δήλωσε ο κ. Χατζόπουλος η καταγγελία αυτή αφορά βεβαίως και την ουσία του γεγονότος αλλά είναι και σημειολογική γιατί θέλει να καταδείξει ότι ο Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε το Δήμο μας», θα αλλάξει τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές, θα βάλει στην άκρη το φθαρμένο και βολεμένο «σήμερα» και θα δώσει τη σημασία που τους πρέπει και στους θεσμούς αλλά και στον άνθρωπο, τον Δημότη, τον πολίτη…
"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου