Μακρίσια

Μακρίσια

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Νεκρός ο 24χρονος Αντώνης Αντωνίου - Σε πένθος βυθίστηκαν τα Μακρίσια

Μαύρη η νύχτα της Δευτέρας για τα Μακρίσια, που θρηνούν το χαμό ενός λεβέντη, ενός παλικαριού 24 ετών, τον Αντώνη Αντωνίου του Χρήστου, σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Κρέστενας – Μακρισίων λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ. 
Το παλικάρι επέβαινε σε ένα «παπάκι» που οδηγούσε ένας 21χρονος, το οποίο συγκρούστηκε νωτομετωπικά με ένα ΙΧ φορτηγάκι που ακολουθούσε.

Το ατύχημα έγινε στον δρόμο από Μακρίσια προς Κρέστενα, έξω από μάντρα οικοδομικών υλικών που βρίσκεται στο σημείο λίγο πριν την είσοδο της Κρέστενας. Σύμφωνα με πληροφορίες τα παιδιά είχαν κατεύθυνση προς την έδρα του δήμου, με το μηχανάκι τους, όταν χτυπήθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το αγροτικό που ακολουθούσε.

Ο 24χρονος συνεπιβάτης χτύπησε πάνω στο καπό και το παρμπριζ του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε στην άσφαλτο. Το μηχανάκι σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα για να σταματήσει την πορεία του, στο πρανές δίπλα σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Ο 21χρονος οδηγός του δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ ο 43χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ελαφρότερα.

Ο 24χρονος και ο 21χρονος μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο της Κρέστενας, ενώ ο 43χρονος στο νοσοκομείο Πύργου. Τόσο ο νεκρός όσο και οι οδηγοί των δύο οχημάτων είναι συγχωριανοί από τα Μακρίσια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος ζούσε και εργαζόταν τελευταία στην Αθήνα και βρισκόταν για λίγες ημέρες στο χωριό του για να δει τους γονείς του. 



Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος το κεφαλοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όπου το παλικάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και φιλότιμο. 



Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει

Η είδηση του θανάτου του άτυχου νέου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην κλειστή κοινωνία των Μακρισίων απ' όπου κατάγεται. Όλοι μιλούν για ένα αξιαγάπητο παιδί που δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα ποτέ στο χωριό. Τραγική ειρωνία σε όλα αυτά είναι πως ο 24χρονος, Αντώνης Αντωνίου, πριν από αρκετά χρόνια είχε πέσει και πάλι θύμα τροχαίου ατυχήματος με δίκυκλο μηχανάκι και είχε τραυματισθεί αρκετά σοβαρά, αλλά είχε καταφέρει να βγει νικητής. Η μοίρα όμως είχε αποφασίσει άλλα για εκείνον και χθες το βράδυ, του έκοψε το νήμα της ζωής του, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη κοινωνία. Του Γιάννη Σπυρούνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου