Μακρίσια

Μακρίσια

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η omogeneia.ana-mpa.gr έγραψε..


 21 χρόνια Γιορτή Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια Ολυμπίας


Τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίκη Θοδωράκη, τιμούν σε μία μοναδική συναυλία- γιορτή για τον Απόδημο Ελληνισμό, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στα Μακρίσια Ολυμπίας, η Χορωδία, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και η Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θοδωράκης, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού.
Στο πρώτο μέρος της βραδιάς θα παρουσιαστεί το έργο του Μίκη Θοδωράκη «Άξιον Εστί», σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη. Τραγουδά ο Δημήτρης Μπάσης, ψάλτης ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, αφηγητής ο Σταύρος Ζαλμάς.
Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς οι ηθοποιοί Μάνια Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Υακίνθη Λάγιου ερμηνεύουν τραγούδια του Μίκη Θοδωράκη.
Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Γιάννης Τζουανόπουλος, ο οποίος διοργανώνει τη γιορτή Απόδημου Ελληνισμού για 21η χρονιά, σε συνεργασία με το σύλλογο «Οι φίλοι του Αη Γιάννη», την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και την Τοπική Κοινότητα Μακρισίων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου