Μακρίσια

Μακρίσια

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στέλιος Καζαντζίδης: για πρώτη φορά μαζί και οι τρεις γυναίκες του στο ξωκλήσι της ξενιτιάς στα Μακρίσια!


Καίτη Γκρέυ, Μαρινέλλα και Βάσω Καζαντζίδη, οι τρεις σημαντικές κυρίες του θρυλικού Στέλιου. Στο μεγάλο αφιέρωμα που ετοιμάζεται για τον αξέχαστο λαϊκό βάρδο, οι ομογενείς ζητούν να είναι παρούσες και οι τρεις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή και την καριέρα του. Στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ζωντανή γραμμή» του Γιάννη Τζουανόπουλου (ο οποίος ετοιμάζει αυτό το αφιέρωμα τον προσεχή Αύγουστο στο «Ξωκλήσι της ξενιτιάς», στα Μακρίσια της Ολυμπίας), οι ξενιτεμένοι μας στα πέρατα της γης ζητούν με μια φωνή: «Πρέπει και οι τρεις γυναίκες του Στέλιου να είναι εκεί!»
Ο Γιάννης Τζουανόπουλος, αναπληρωτής διευθυντής της ΕΡΑ, γιορτάζει φέτος τα είκοσι χρόνια της εκ πομπής του που μεταδίδεται από το πέμπτο πρόγραμμα της ελληνικής ραδιοφωνίας. Μια πραγματικά πολύ επιτυχημένη εκπομπή στα ερτζιανά και μια «γέφυρα» των απόδημων Ελλήνων με την πατρίδα.
«Θα ήθελα σε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με την οποία ο απόδημος ελληνισμός θα τιμήσει τον Στέλιο να είναι κοντά μας και οι τρεις γυναίκες που τον σημάδεψαν. Ούτως η άλλως, αυτή είναι και η επιθυμία πάρα πολλών ακροατών της «Ζωντανής γραμμής» που επικοινωνούν μαζί μου» αναφέρει ο Γιάννης Τζουανόπουλος.
Να πούμε ότι στις εκδηλώσεις του απόδημου ελληνισμού στα Μακρίσια της Ολυμπίας έχουν τιμηθεί (και παραστεί) τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού και πνευματικού κόσμου, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Κώστας Γαβράς, ο Ζυλ Ντασσέν, ο Μιχάλης Κακογιάννης, ο Αντώνης Σαμαράκης, ο Δημήτρης Μυταράς, ο Ιάκωβος Καμπανέλλης και πάρα πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου